Succesverhalen

Onze focus ligt op uw bedrijfsvoering.

Bij Figlo geloven we in het leveren van toegankelijke instrumenten voor financieel adviseurs, accountants en corporate clients. Onze integraties met toonaangevende leveranciers van technologie besparen u tijd en verminderen de kans op fouten, zodat u meer tijd kunt doorbrengen met uw klanten. Daarnaast ontwikkelen we voortdurend nieuwe integraties om uw workflows naadloos op uw bedrijfsvoering aan te sluiten.

Aegon

In deze video vertellen Robbert Bakker en Robin van den Burg over de samenwerking met Figlo. Binnen het project was de focus om de consument te helpen in het goed begrijpen van zijn financiën, voorbereid zijn op de toekomst en zelf instaat zijn om bewuste keuzes te maken. Zonder digitale ondersteuning was dit niet mogelijk geweest.

 

Meer informatie

BNP Paribas

Frans de Kievit ‎Directeur Products & Markets bij BNP Paribas Personal Finance vertelt over hoe zij innoveren in de hypotheekmarkt en hoe zij de klant echt aan het stuur zetten.

 

Meer informatie

KNAB

In deze video vertelt Rene Frijters, medeoprichter van Knab, over zijn visie op financieel advies en welke rol Figlo daarin speelt voor Knab.

 

Meer informatie

Zwitserleven

In deze video vertellen Petra van den Berg en Peter Keizer over PensioenInzicht: de online pensioen-rekentool waarvan iedere Nederlander met een DigiD gebruik van kan maken.

 

Meer informatie